Professioneel

Bent u (interieur)architect, installateur, interieurbouwer, kantoorinrichter of een andere uitvoerende partij? Wij zijn geïnteresseerd in uw werkwijze en zouden graag met u bespreken op welke manier wij elkaar kunnen versterken.

Of het nu gaat om:

  • Doorlevering armaturen b2business – dealer alle technische & design topmerken.
  • Lichtadvies en realisatie voor particulieren en bedrijfsprojecten.
  • Of een andere vorm van samenwerking. Laat het ons weten want de opdrachtgever  staat bij ons centraal.

‘Samenwerken met lichtadviseur in schetsfase van
bouwplan biedt aanzienlijke voordelen, ook financieel.’

Goede verlichting is geen sluitstuk of stelpost maar een essentieel onderdeel in een interieur of in de architectuur van een gebouw. Daarom is het inschakelen van een lichtadviseur bij voorkeur in de schetsfase van een bouwplan de ideale vorm van samenwerking. Het stelt u en ons in staat de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat naar een nog hoger niveau te tillen.

Zijn deze voordelen interessant voor u?

  • Doorleveren armaturen B2B. Wij kunnen snel en concurrerend B2B doorleveren    (architecten, installateurs etc.).
  • Kennis & Ervaring. Wij hebben 22 jaar ervaring, veel kennis van lichttechniek en van het internationale aanbod. Daarbij hebben wij een showroom. In goed overleg kunnen wij ideeën voorstellen waarin functionaliteit, vormgeving en techniek samenkomen. Voor u tevens een tijdsbesparing in het project.
  • Onafhankelijkheid. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken met een grote selectie van ongeveer 125 topmerken (technisch & design).
  • Garantie & Service. Op onze producten zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.
  • Kostenbesparing & Planning. Een compleet bestek is minder kostbaar dan meerwerk achteraf. Denk hierbij aan de infrastructurele voorzieningen t.b.v. het lichtplan.

De ideale vorm van samenwerking of vissen in elkaars vijver?
Onze ervaring is dat samenwerken kansen vergroot en leidt tot betere resultaten voor alle betrokken partijen. Juist in deze nieuwe tijd, waarin andere eisen gesteld worden en besluitvorming van klanten anders tot stand komt, is samenwerken van belang en biedt het nieuwe mogelijkheden om de klant en opdrachtgever nog beter te bedienen.


Interesse om de mogelijkheden eens te bespreken?

Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in uw werkwijze en zouden graag met u bespreken op welke manier wij elkaar kunnen versterken.